Tack för en härlig pyssling - Nov 2012

Stort tack till alla som kom till Rältas lilla bystuga. 
 
Vi har lovat att lägga upp lite bilder från den här gången både här och på Facebook, så det kommer bara vi hunnit få några genom datorn. ;)  Anna-Lenas smarriga recept dyker oxå upp här framöver. 
 
Dalapysslingen är tillbaka igen nästa år - vid ungefär samma tidpunkt, så gör en markering i almanackan redan nu! 

Lite info inför höstens Dalapyssling

Påminner om att det kan bra att ta med sig inneskor / tofflor om man inte vill frysa om fötterna. Inga ytterskor inne tack. 
 
Det är ju ny lokal och hur det är med ljuset det vet vi inte riktigt, men har man en egen lampa att ta med sig så föreslår jag att man gör det. Skönt att ha ljuset där man sitter! Ta med en skarvsladd oxå så skall vi försöka lägga ut ett par under bordet som ni kan förgrena er från. 
 
Det är trästolar i lokalen så vill du sitta mjukt så ta med egen dyna! :) 
 
Jag har inte hittat någon exakt adress till lokalen men om man knappar in Söder Rälta Djuravägen 201 i GPS-en så är det på ANDRA sidan vägen! :) Ett hus som står lite ensamt en bit in från korsningen. Det står skyltat mot BYSTUGA i korsningen. Man ser huset från vägen. 
 
I första hand sover vi nere i källaren (där vi även kommer äta). Borden får skjutas undan, så jag är lite osäker hur många som får plats där. Det går även bra att ligga uppe i pyssellokalen om man vill det. Ta med en extra filt om du är frusen, det är säkert lite kallare nere i källaren. 
Ytterligare sovplatser finns hemma hos Lisa (Djuravägen 217 - ca 200m från bystugan), dels inne och dels ute i studion. Så alla som nattar över skall få plats att sova ordentligt. :) 
 
I bystugan finns två toaletter, ingen dusch. Är nån i akut behov av dusch så går det bra att låna hemma hos mig (Lisa). 
 
Vi har inget företag på plats denna gången. Lisa har dock med sig en liten låda med div överblivet (nya!) saker och omonterade stämpelark. Kontant eller Kort via iZettle som betalningsmedel. 
 
Vid ytterligare frågor så e-maila oss eller ring! 
Lisa 070-4028855
Anna-Lena 076-1146900
RSS 2.0